Leuke briefjes

Leuke briefjes.

Hoi Paul,                                                                     

Je hebt erg veel werkervaring als handhavingsjurist. Veel gemeenten en andere overheidsorganisaties kunnen jouw kennis en ervaring goed gebruiken. Je merkt vast dat er veel vraag is naar professionals met jouw achtergrond. Ik werk vanuit de arbeidsmiddeling voor handhavingjuristen. Met opdrachtgevers als gemeenten, provincies en omgevingsdiensten en een specialisme op het Ruimtelijk en Bestuurlijk domein werk ik veel met ze samen. Als ik het goed zie op je LinkedIn dan werk je nu als ZZP’er. Ik kom graag met je in contact want wellicht kan ik bij een volgende opdracht iets voor je betekenen. Zit je nu helemaal vol of heb je nog ruimte voor een extra opdracht? Ik hoor het graag! 

Groetjes, Noor

Dag Noor

Handhaving is een mooi vakgebied en heeft mijn bijzondere belangstelling. Als je dat werk met respect voor en in goed overleg doet met je collega’s en de “overtreder” dan kun je meestal snel goede en verantwoorde resultaten boeken.  Ik heb een beknopte CV opgesteld. Deze doe ik hierbij. Uit mijn CV blijkt dat ik meer dan 30 jaar bij de gemeente Zevenaar heb gewerkt o.a. als handhavingsjurist. Ik ben daar vertrokken omdat er allerlei misstanden heersten waarbij meer dan twintig medewerkers als grof vuil aan de kant zijn gezet. Hierover is zelfs een raadsenquête gehouden en ik schrijf hierover op mijn weblog https://wijdoendatzo.wordpress.com.  Momenteel ben ik gepensioneerd en doe ik nog regelmatig juridische klussen, niet om extra inkomen te verwerven maar omdat ik het leuk vind en graag mensen help. Als je een handhavingsklus voor me hebt dan ga ik daar meteen op in. Mijn telefoonnummer staat op mijn CV. 

Met vriendelijke groet,
Paul Kemperman

Dag Paul, 

Dank voor je mail en jeetje zeg wat een verhaal! Zowel je hele lange loopbaan als daarnaast heel veel tijd heb je in de gemeente Zevenaar gestoken. Kan mij voorstellen dat je dat niet in de ‘koude kleren’ gaat zitten. Heb jij na je vertrek bij de gemeente Zevenaar ook nog voor andere gemeente gewerkt? Of merk je dat, dat lastiger is geworden? Het in ieder geval super fijn dat je niet je passie voor het vak bent verloren en nog steeds mensen helpt. Werken omdat je het leuk vindt is de ultieme vrijheid volgens mij. 

Groetjes, Noor

Dag Noor, 

In het verleden kreeg ik wel positieve reacties op sollicitaties naar de functie van handhavingsjurist maar als ik dan een klein tipje van de Zevenaarse sluier oplichtte dan ontving ik later een telefoontje dat men toch iemand zocht die beter in het team paste of meer(!) ervaring had. Ik hoop dat de situatie in het huidige tijdsgewricht anders is.

Met vriendelijke groet,
Paul Kemperman

Over Paul Kemperman

Ex-ambtenaar die als ervaringsdeskundige heeft geleerd om te gaan met intimidatie, psychische terreur en de wegpestpraktijken van de gemeente Zevenaar.
Dit bericht werd geplaatst in De Gazet van Zevenaar. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie