69: Trots

In het bericht “Resultaten van een integer psychogisch onderzoek” heb ik eerder al iets geschreven over een aantal resultaten waar ik nog steeds trots op ben en met veel plezier op terugkijk:
1. het behoud van de walwoning die nu dienst doet als informatiecentrum voor de nieuwe woonwijk Groot Holthuizen;
2. de supersnelle bouwvergunning voor de business ruimte van SV Babberich (met ver-klaring van geen bezwaar van de provincie);
3. de verplaatsing van autodemontagebedrijf Steenbergen naar bedrijventerrein Transito in Babberich;
4. de onmogelijk geachte milieuvergunning voor Huis Sevenaer van Jonkheer Van Nispen (met toepassing van de ongeschreven hardheidsclausule).
5. de problemen uit de weg geruimd waardoor Hugen Brandbeveiliging op zeer korte ter-mijn en zonder extra kosten voor onnodige vergunningen e.d. kon verhuizen van de be-bouwde kom in Babberich naar industrieterrein Hengelder;
6. een juridisch verantwoorde spoedoplossing bedacht voor de uitbreiding van het aantal doc’s van Dachser Transport op Hengelder, waardoor dit bedrijf met veel werkgelegen-heid voor Zevenaar behouden bleef (samen met de wethouders Wim Bless en Gerard Nij-land en de gemeentelijke bedrijfscontactfunctionaris mocht ik mijn simpele maar effec-tieve oplossing zelfs nog aan de directie van Dachser presenteren en toelichten).

Kort daarna mocht ik van mijn afdelingshoofd geen creatieve en klantvriendelijke oplos-singen meer bedenken: “klantgerichtheid moet niet leiden tot klantgezwichtheid en mee-denken; daarvoor moeten burgers en bedrijven maar een advocaat inhuren”.

Zie ook: column “Intimidatie op het werk als managementinstrument” (met reacties).
http://www.managementsite.nl/29271/human-resources/intimidatie-pesten-werk.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s