19: Intimidatie Raad

Worden alle Zevenaarse raadsleden geschorst en uit hun functie gezet?

Het is wel stoer van de leden van de gemeenteraad van Zevenaar om zich bezig te houden met het geschil tussen B&W en de exploitanten van de bioscoop. Gemeenteraadslid Paul Freriks van Sociaal Zevenaar weet er alles van. Toen hij B&W verzocht om het rapport Bunt te diskwalificeren en zich daardoor indirect ook met mijn “werkweigering” en “strafontslag” bemoeide, kreeg Paul Freriks van de voorzitter van de gemeenteraad van Zevenaar (tevens portefeuillehouder Personeelszaken en Handhaving, J. de Ruiter) een dreigbrief waarin stond dat hij handelde in strijd met artikel 15 van de Gemeentewet.

De brief aan Paul Freriks heeft burgemeester J. de Ruiter op laten stellen door een van de huisadvocaten van de gemeente (kosten circa € 275,– per uur).  Dit maakt alles nog eens extra pikant. Op de kosten voor deze vorm van interne intimidatie behoeft uiteraard niet te worden bezuinigd.

….later meer….tot de diskwalificatie en vernietiging van het rapport Bunt, een smerige angel in de rib van de gemeente Zevenaar.

N.B.
Via onderstaande ikoontjes van e-mail, twitter, facebook, LinkedIn en dergelijke kan dit bericht worden gedeeld en geprint. Het geven van een reactie is ook mogelijk.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s