03: Memo over Bunt

Leugenachtige memo van Lobke Kuiper, teamleider Handhaving gemeente Zevenaar.

Tijdens verschillende rechtszittingen heeft zelfs Capra-advocaat Susanne van Loon toegegeven dat Roelof Wicherson en Christa Spruijt het volledige Bunt-rapport (inclusief alle vijf zogenaamd persoonlijke sheets) digitaal via hun mailbox hebben ontvangen. Dus Lobke Kuiper is ook hier weer aantoonbaar aan het liegen door te beweren dat zij zeker weet dat dit niet het geval is geweest.

Niet menselijk en niet professioneel.
Lobke Kuiper bevestigt wel dat de individuele conclusies in groepsverband werden besproken. En daarbij ging het niet om onschuldige conclusies, maar om ernstige verwijten en kwetsende en beledigende uitspraken waar andere collega’s kennis van konden nemen. Sectordirecteur Wicherson, afdelingshoofd Spruijt en B&W hadden (tegen alle afspraken in)  het hele rapport Bunt en alle zogenaamd strikt persoonlijke en vertrouwelijke sheets vooraf al gekregen!!!!!

De tijdens de presentatie gegeven beoordeling van individuele personen in aanwezigheid van collega’s is in strijd met goed werkgeverschap en de privacy van de beoordeelden. Zoiets hoort plaats te vinden in een persoonlijk functioneringsgesprek met niemand anders dan je afdelingshoofd en zonder dat sectordirecteur en bevoegd gezag vooraf op de hoogte worden gesteld van de uitkomsten van de beoordeling. Mijn toenmalige afdelings-hoofd Christa Spruijt dacht daar kennelijk anders over door zich vooraf al “in te dekken” en alle gegevens door te spelen naar B&W en andere mensen in de top van de gemeente-lijke organisatie. Erg menselijk is dat niet en als “leidinggevende” behandelt zij zo ook haar eigen medewerkers niet echt professioneel. Zij heeft alleen maar oog voor haar eigen carrière en belangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s