04: Bunt is de schuldige.

Brief van B&W opgesteld door gemeentelijke huisadvocaat Suzanne van Loon van Capra Advocaten uit Den Bosch.


Schermafbeelding 2013-03-27 om 18.07.27

Schermafbeelding 2013-03-27 om 18.08.31.Schermafbeelding 2013-03-27 om 18.08.57Een van de huisadvocaten van de gemeente Zevenaar (Suzanne van Loon van Capra uit Den Bosch) heeft deze brief namens B&W geschreven.
B&W wassen hun handen in onschuld en doen net alsof zij niets met het optrden van BUnt en zijn rapport van doen hebben. Dit is niet zo want zij hebben zelf Bunt opdracht gegeven om te doen wat hij heeft gedaan. Daarom zijn B&W volledig verantwoordelijk en aansprakelijk voor de gehele gang van zaken en is het ongehoord dat zij de schuld op Bunt afschuiven.

2 reacties op 04: Bunt is de schuldige.

 1. Troebadoer zegt:

  Tja, zo kun je in ieder brief wel wat vinden. Maar wat er daadwerkelijk staat, is dat het niet helemaal netjes was, maar het geen effect op het eindresultaat had.

  Like

 2. Paul zegt:

  Troebadoer,

  Bedankt voor je reactie.

  Als je als gemeentebestuur van Zevenaar een ambtenaar in aanwezigheid van al zijn directe collega’s als mens en als ambtenaar tot de grond toe afbrandt dan weet je dat zijn laatste dagen binnen de gemeente Zevenaar zijn geteld en dat die karaktermoord zal uitmonden in ontslag of zelfdoding.

  En daarvoor werd Bunt ingehuurd voor een bedrag van € 20.000,–. Hij kreeg in het geniep de opdracht om een uiterst negatieve beoordeling over mij op papier te zetten. Mijn leidinggevende kon dat niet. Zij had mijn functioneren in voorgaande jaren altijd (zelfs nog een maand voor inschakeling van Bunt) positief beoordeeld.

  Toen Bunt die negatieve beoordeling aan B&W had toegezonden, gaven B&W Bunt opdracht om die negatieve beoordeling aan al mijn collega’s te laten lezen en met mijn directe collega’s te bespreken.

  Toen dat gebeurde, was duidelijk dat mijn laatste dagen bij de gemeente Zevenaar waren geteld en dat de karaktermoord zou uitmonden in zelfdoding of ontslag.

  Louis Bunt van het eenmansbedrijf Bunt kbbt BV had er geen direct belang bij om mij op te knopen via een negatieve beoordeling. Dat deed hij alleen omdat hij er goed voor werd betaald door B&W en zij hem die specifieke opdracht hadden gegeven. In hun brief doen B&W het voorkomen alsof Bunt een foutje heeft gemaakt door zijn negatieve beoordeling van mij met mijn directe collega’s te delen en te bespreken. B&W verzwijgen dat zijzelf aan Bunt die opdracht hebben gegeven.

  Dit is overigens niet de eerste en enige keer dat B&W de waarheid verdraaien om zelf buiten schot te blijven. Liegen en bedriegen is erg maar kwalijker is dat B&W hun macht misbruiken om iemand kapot te maken en de schuld daarvoor bij een graag graaiende adviseur als Bunt neerleggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s