12: Integer onderzoek

Hieronder de resultaten van een integer psychologisch onderzoek door een betrouwbaar en BIG-geregistreerd psycholoog  van SHL Psychotechniek uit Utrecht.

Contact.
In het contact stelt hij zich sympathiek op. Hij benadert zijn gesprekspartner op een vrien-delijke en respectvolle wijze. Hij toont zich een gelijkwaardig gesprekspartner die de tijd neemt om de ander te woord te staan. Hij legt zaken geduldig en op een vriendelijke wijze uit. Hierdoor weet hij rust in het gesprek te creëren en roept hij weinig weerstand op. Hij geeft de ander ruimte te reageren en gaat inhoudelijk in op hetgeen zijn gesprekspartner naar voren brengt. Hij verkrijgt acceptatie door zijn vriendelijke, respectvolle en sympa-thieke optreden. Door zijn weinig bedreigende houding en hulpvaardigheid weet hij bij anderen krediet op te bouwen. Hij geeft anderen positieve opmerkingen en complimenten en durft daarnaast medewerkers aan te spreken op fouten. Hij is tamelijk bescheiden van aard en plaatst zichzelf niet snel op de voorgrond.

Professie.
Door zijn studie, diverse vakopleidingen, cursussen en zijn werkervaring heeft hij op juri-disch vlak behoorlijke expertise opgebouwd. Hij is echter niet gebonden aan zijn kennis en ervaring. Uit het intelligentieonderzoek komt naar voren dat hij een ruim WO-niveau waar maakt. Nieuwe kennis zal hij zich dan ook vlot eigen kunnen maken. Wanneer hij te ma-ken krijgt met complexe juridische problematiek waarbij hij niet kan terugvallen op zijn ervaring, zal hij deze vlot en adequaat kunnen doorgronden. Hij weet hoofd- van bijzaken te scheiden en heeft vlot zicht op de kern van een probleem. Doordat hij problemen vanuit verschillende invalshoeken weet te benaderen en zorgvuldige afwegingen maakt, weet hij met een doordacht oordeel te komen. Beslissingen en adviezen weet hij met gegronde argumenten te onderbouwen. Hij heeft een serieuze werkhouding en is zelfstandig in de aanpak van werkzaamheden. Taken pakt hij systematisch aan. Hij plant vooruit, heeft oog voor detail en houdt zich aan afspraken en deadlines. Hij maakt af waar hij aan begonnen is en hij streeft een hoge kwaliteit na in zijn werk. Hoewel hij graag de tijd neemt voor een zorgvuldige afwikkeling van zaken, is zijn werktempo voldoende hoog. Hij heeft veel ener-gie en toont veel inzet en betrokkenheid bij zijn werk. Door zijn ervaring, intelligentie, sys-tematiek en inzet weet hij overzicht te houden en werkzaamheden voldoende vlot en zelf-standig af te handelen. Wanneer hij te maken krijgt met hoge werkdruk zal dit zijn func-tioneren niet negatief beïnvloeden. Ten aanzien van de kwaliteit en tijdigheid van zijn werk kan men op hem vertrouwen.

Conclusie.
Zijn ervaring bij de gemeente Zevenaar en zijn vakinhoudelijke expertise maken dat hij voor medewerkers op juridisch gebied een bekwaam aanspreekpunt zal kunnen vormen

Toelichting.
Wat hierboven staat vermeld onder de kopjes contact, professie en advies zijn conclusies uit mijn assessmentrapport van SHL Psychotechniek. Dit rapport zat in personeelsdossier. Door Bunt was hierop met de hand geschreven: “Dit rapport wekt een verkeerde indruk”. Bij vergissing heb ik dit ontdekt omdat degenen die mij mijn personeelsdossier liet inzien niet in de gaten had dat Bunt dit op mijn assessmentrapport had geschreven.

Bunt had inzage in mijn personeelsdossier, tegen alle regels in.
Tegen alle regels in had Bunt inzage in het assessmentrapport van SHL Psychotechniek. Hij had het rapport goed gelezen want hij kwam in zijn eigen rapport met “bevindingen” die haaks stonden op de resultaten van het assessment onderzoek van SHL. Bunt, bedankt voor de ellende die je mij en anderen hebt bezorgd. Je verdient het niet om in de toekomst nog ingeschakeld te worden als adviseur van welke fatsoenlijke organisatie dan ook. Je bent een asociaal en levensgevaarlijke charlatan.

Zin in zo’n gemeente? Zin in Bunt? Nee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s