01 Oriëntatie

Overleg met de gemeente over een minnelijke regeling.

Brief van 10 februari van loco-secretaris Saskia W.

Tijdens de zitting van 4 februari jl. stelde de rechter beide partijen voor om nog eens met elkaar in gesprek te gaan over een oplossing in der minne. Na afloop van de zitting liet u mij direct weten hiertoe bereid te zijn en stelde u een gesprek voor buiten aanwezigheid van advocaten.

In dit verband nodig ik u van harte uit voor een oriënterend gesprek met mij en de heer EB, medewerker P&O, op het gemeentehuis. Ik zou u willen verzoeken contact met de heer EB op te nemen voor het maken van een afspraak. Namens het college van burge-meester en wethouders van de gemeente Zevenaar.

Originele brief van loco-secretaris Saskia Wiersma

 

Mijn reactie van 13 februari op uitnodiging van loco-secretaris Saskia W.

Hartelijk dank voor uw uitnodiging die ik vandaag van u mocht ontvangen voor een oriënterend gesprek met u in het gemeentehuis. U zult zich daarbij laten vergezellen door de heer EB, medewerker P&O. Op uw verzoek zal ik de komende week contact met hem opnemen voor het maken van een afspraak.

Tijdens het oriënterend gesprek wil ik me eveneens laten vergezellen. De heer Freriks van Sociaal Zevenaar heeft ons na de rechtbankzitting van 4 februari al laten weten dat hij daartoe bereid is.

Mijn originele reactie.

E-mail van 22 februari van de heer EB van de afdeling P&O.

Omdat ik u telefonisch niet kon bereiken mail ik u even. Zoals toegezegd zou ik bij u terugkomen om een afspraak te maken met Saskia W en ondergetekende. U gaf aan zich hierbij te willen laten vergezellen door de heer Freriks. Gaarne nodigen wij u uit op donderdag 4 maart om 16.30 uur in het gemeentehuis. Wilt u even doorgeven of dit tijdstip u schikt?

Originele e-mail van Erik-Jan van den Berg.

Mijn e-mail van 23 februari aan de heer EB van de afdeling P&O.

Dag, tijd en plaats zijn akkoord. Wij zijn er donderdag 4 maart om 16.30 uur.

Originele e-mail.

Mijn brief van 10 maart aan B&W t.a.v. mevrouw Saskia W.

Als vervolg op ons oriënterend gesprek van 4 maart dat ik als zeer prettig heb ervaren, zou ik graag met u en de heer EB van de afdeling P&O verder willen praten over mijn rehabilitatie c.q. de diskwalificatie van het rapport Bunt en over onze wederzijdse be-langen bij een acceptabele schikkingsregeling en de totstandkoming daarvan. Ook bij dit oriënterend vervolggesprek wil ik me laten vergezellen door de heer Freriks van Sociaal Zevenaar.

Originele brief.

E-mail van 18 maart van de heer EB van de afdeling P&O.

Hierbij bevestig ik de afspraak voor komende maandag 22 maart om 10.00 uur in het gemeentehuis. U zult u laten vergezellen door de heer Freriks en van de kant van de gemeente zullen Saskia W en ondertgetekende aanschuiven.

Originele e-mail.

Zie ook 21 (verslag), 22 (voorstel) en 23 (einde overleg).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s