27: Leugens en bedrog.

Leugens en bedrog.
Als je bij de gemeente Zevenaar ten onrechte wordt ontslagen en je het personeelsdossier wilt inzien, dan moet je veel geduld hebben. Ik had er haast bij om inzage te krijgen in mijn personeelsdossier omdat ik binnen 14 dagen moest reageren op de brief van B&W waarin werd aangekondigd dat zij van plan waren mij strafontslag te geven (zonder WW-uitkering of wat dan ook) omdat ik drie keer werk zou hebben geweigerd (de rechtbank Arnhem heeft later overigens bepaald dat dit in alle drie gevallen niet zo was).

Mijn telefoontjes van 7 en 10 december aan de gemeentesecretaris en het hoofd van de afdeling P&O en mijn email-verzoeken van 16 en 21 december hadden niet het beoogde effect. Ik kreeg de gevraagde stukken niet. Later (toen was het eigenlijk al te laat) heb ik hierover brieven geschreven op 31 januari, 17 februari, 25 februari, 2 maart, 29 maart en 2 april. Aan portefeuillehouder J. de Ruiter heb ik een kopie van mijn brief van 2 april gezonden. Zie hieronder.

Voor Sylvia in ’t Hout bestaat integriteit kennelijk niet.
Sylvia in ’t Hout-van Bergen (het uiterst vileine en leugenachtige hoofd P&O) doet in haar brief van 10 april (zie hieronder) net alsof er in 2006 en 2007 er geen B&W-adviezen zijn opgesteld over mijn situatie. Met leugens en bedrog houdt zij de waarheid voor mij en anderen verborgen. Voor Sylvia in ’t Hout bestaat integriteit kennelijk niet. Als hoofd P&O en integriteitsmedewerker (!!!) meent zij zich alles te kunnen veroorloven of het nu deugt of niet. De rillingen lopen nog over mijn rug als ik aan haar denk.

In ’t Hout liegt en bedriegt alles bij elkaar en weigert op valse gronden stukken uit je personeelsdossier ter inzage te geven. Zij zegt doodleuk dat bepaalde stukken (die ze zelf als hoofd P&O heeft opgesteld !!!!) niet bestaan terwijl kan worden aangetoond dat ze wel bestaan. Zij schrijft daarover: “Indien u van mening bent dat er stukken uit uw perso-neelsdossier niet zijn toegezonden dan willen wij expliciet van u vernemen om welke stukken het gaat door te vermelden de naam van de opsteller, de datum van de notitie, het registratienummer en het onderwerp.”Slimmigheidje van B&W.
Drie dagen voor de rechtbankzitting van 4 februari 2010 blijken er in 2006 wel B&W-besluitadviezen te zijn opgesteld. B&W sturen ineens twee B&W-besluitadviezen naar de rechtbank om ze nog in te voegen in de procedure. Je zult maar met zo’n college van B&W te maken hebben. Het slimmigheidje van B&W had in de praktijk gelukkig geen enkel ef-fect want de zitting van 4 februari werd op de dag zelf uitgesteld.

Zin in zo’n gemeente?  Nee!!!

Een reactie op 27: Leugens en bedrog.

  1. Paul Kemperman zegt:

    Twee dagen voor de rechtbankzitting werd deze brief naar de Rechtbank gezonden. Ik kreeg brief van rechtbank toen zitting al voorbij was. Boerenslimheid of bedrog?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s