Meteen na presentatie Buntrapport zei mijn leidinggevende Christa Spruijt: “je kunt maar beter meteen ontslag nemen”.

Heel herkenbaar. In opdracht van de gemeente Zevenaar handelt zelfmoorduitlokker Bunt ook zo. Bij de presentatie van zijn rapport werd door Bunt, sectordirecteur Roelof Wicherson en Christa Spruijt nog verkondigd dat Buntrapport nooit en te nimmer zou worden verspreid en alleen voor betrokkenen bestemd was. Later kwam ik er achter dat het rapport al voor de presentatie via de mailbox van Spruijt tot ver in de organisatie was verspreid.

Zie artikel in de Gelderlander van 15 december 2022.

Meester Bart (45) kreeg een briefje thuis, hij kon maar beter ontslag nemen: de Enschedeër stapte uit het leven.

Als de populaire meester Bart Scholten (45) een eind aan zijn leven maakt, rouwen leerlingen op twee basisscholen. Maar waar de ene school de besloten crematie bezoekt, wordt de andere geweerd bij het condoleren.

De Enschedeër is volgens zijn eerste liefde René Huisman (67) de dood in gedreven door schoolschandalen in Losser. „Dat is voor 80 procent de reden voor zijn daad.” De directrice van de geweerde school ontkent dat. „Hij was in de war.”

Met zijn genen móét Bart wel leraar worden. Vader Leo is hoofdonderwijzer op de basisschool in Langeveen. Ook Barts oudere broer Tim wordt docent. „Onderwijs speelde altijd een rol in ons gezin”, vertelt deze. Van huis uit zijn ze katholiek.

Burgemeester en gemeentesecretaris Zevenaar liegen en bedriegen er flink op los.

Over Paul Kemperman

Ex-ambtenaar die als ervaringsdeskundige heeft geleerd om te gaan met intimidatie, psychische terreur en de wegpestpraktijken van de gemeente Zevenaar.
Dit bericht werd geplaatst in De Gazet van Zevenaar. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie