Nieuws van 7 juli 2022

Jaar en dag is het al gebruik dat brieven die aan de gemeenteraad van Zevenaar worden gestuurd nog op dezelfde dag op de openbare lijst van ingekomen stukken worden geplaatst. Tot nu toe is mijn brief van 4 juli door de gemeente Zevenaar nog niet op deze lijst geplaatst. Misschien komt dit omdat in de brief staat dat burgemeester en wethouders artikel 2:1 van de Algemene wet bestuursrecht aan hun laars lappen en zich niet aan de wet houden, terwijl burgemeester Van Riswijk tijdens de raadsvergaderting van 6 juli jl. uitdrukkelijk verklaarde dat de gemeente de wet wel naleeft.

In artikel 2:1 van de Algemene wet bestuursrecht staat het volgende vermeld:
Een ieder kan zich ter behartiging van zijn belangen in het verkeer met bestuursorganen laten bijstaan of door een gemachtigde laten vertegenwoordigen. 

Over Paul Kemperman

Ex-ambtenaar die als ervaringsdeskundige heeft geleerd om te gaan met intimidatie, psychische terreur en de wegpestpraktijken van de gemeente Zevenaar.
Dit bericht werd geplaatst in De Gazet van Zevenaar. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nieuws van 7 juli 2022

  1. Pingback: Nieuws van 10 juli 2022 | Intimidatie, psychische terreur en andere misbruikpraktijken bij de gemeente Zevenaar.

Plaats een reactie