Is Vijverberg Juristen betrokken bij de kado’s die de gemeente Zevenaar aan ex-burgemeester J. de Ruiter heeft gegeven?

Aan kado van € 15.000,– aan ex-burgemeester J. de Ruiter zit een luchtje.
Uit een artikel in de NRC blijkt dat Vijverberg Juristen uit Zoetermeer is betrokken bij de extra uitkering die de gemeente Wassenaar aan ex-burgemeester Hoekema heeft gegeven. Het bureau Vijverberg Juristen (let op: de juristen van dit bureau zijn geen advocaten die onder het tuchtrecht van de Orde van Advocaten vallen) wist dat de uitkering aan de ex-burgemeester van Wassenaar wettelijk niet was toegestaan. Vijverberg Juristen is ook adviseur voor bepaalde “zaakjes” van de gemeente Zevenaar. Het zou mij niets verbazen als Vijverberg Juristen ook nauw betrokken is bij de kado’s die de gemeente Zevenaar aan ex-burgemeester J. de Ruiter heeft gegeven. Zeker aan het kado van € 15.000,– zit een buitenwettelijk luchtje en de overige kado’s……….

De NRC bracht dit aan het licht na een Wob-verzoek:

Schermafdruk 2018-01-31 23.42.48

Schermafdruk 2018-01-30 11.26.45

Uit artikel in NRC over uitkering van de gemeente Wassenaar aan ex-burgemeester Hoekema.

Het indienen van klachten.

  1. De gemeente Zevenaar is niet aangesloten bij de Nationale Ombudsman (NO). Daarom is het niet mogelijk bij de Nationale Ombudsman een klacht in te dienen over de gemeente Zevenaar.
  2. Bunt van KBB&T Bunt BV is niet aangesloten bij de beroepsvereniging voor organisatiedeskundigen en -adviseurs (Ooa). Daarom is het niet mogelijk bij de Ooa een klacht in te dienen tegen Bunt.
  3. Vijverberg Juristen is niet aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Daarom is het niet mogelijk bij de NOvA een klacht in te dienen tegen Vijverberg Juristen.

Vijverberg Juristen heeft ook belangstelling voor tweets.
Voor rechtbankzitting verzamelden B&W via Vijverberg Juristen al mijn tweets. De rechtbank heeft hier geen aandacht aan geschonken. Desondanks verstrekten B&W die tweets ook nog aan de enquêtecommissie.

 

Over Paul Kemperman

Ex-ambtenaar die als ervaringsdeskundige heeft geleerd om te gaan met intimidatie, psychische terreur en de wegpestpraktijken van de gemeente Zevenaar.
Dit bericht werd geplaatst in De Gazet van Zevenaar. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie